Excel za sve!

Excel je jedan od onih programa koji su neizbežni u poslovnom svetu. Sve više kompanija prilikom intervjua za posao od kandidata traže da uspešno urade određeni test u vezi sa ovim alatom. Pripremite se za sve izazove u karijeri koji vas očekuju, unapredite svoje znanje i postanite ekspert za Excel. Kako? Jedan od načina jeste da obratite pažnju na ovu ekipu mladih ljudi koji su napravili sajt i organizovali kurs u vezi sa “Poslovnim Excel-om“. Treba napomenuti da je predavač Miloš Radišić, preduzetnik od 1999. godine. Preko sedam godina aktivno koristi Excel u profesionaloj karijeri. Bavi se izradom kompletnih biznis planova. Jedan je od top menadžera u kompaniji “Nectar”. Osmislio i realizovao više kompleksinih IT projekata. Trenutno pomoćnik direktora u kompaniji “Jugoinspekt” iz Novog  Sada. Nedavno su održali besplatno predavanje kao uvod u poslovni Excel studentima Ekonomskog fakulteta na Zlatiboru na Konferenciji studenata ekonomije.

Kod kurseva ovog tipa jedan od najvećih problema predstavljaju različiti nivoi znanja koji polaznici imaju. Rešen je i ovaj problem tako što svi mogu da se prijave za besplatan online kurs koji predstavlja uvod u Excel i gde će biti reči o glavnim i osnovnim funkcijama ovog programa. Prijavite se i zauzimite svoje mesto!

Na praktičnom kursu “Kreiranje informacija i poslovno odlučivanje” koji će trajati dva dana očekuju vas: 16 sati predavanja, interaktivne radionice, realni zadaci iz prakse,  dokumenta za vežbanje i online i štampani sertifikati. Ovaj kurs nije besplatan (košta 4990 dinara), ali smo sigurni da ćete posle ta dva dana značajno unaprediti svoje znanje.

Poslovni Excel tim koji stoji iza ovog sajta i kursa je do sada objavila nekoliko korisnih tutorijala na svom blogu. S obzirom da je reč o blogu, ova online uputstva su vam stalno dostupna i redovno će biti objavljivani novi tekstovi, tutorijali. Ovo su uputstva koja su do sada objavljena:

Više informacija o svemu možete pročitati na njihovom sajtu, Facebook stranici ili Twitter profilu.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *