Konkurs za radionice „Javni nastup“

Postoje dva trenutka u životu kada ste potpuno sami: neposredno pred smrt i neposredno pred govor. Ali, ne morate biti sami dok se spremate za govor!

Udruženje Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština vas poziva da se prijavite na konkurs za besplatne radionice „Javni nastup“, koje će se održavati vikendom u decembru mesecu.

Predavači su eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću i potrudiće se da prenesu svoja iskustva i znanja iz oblasti javnog nastupa na polaznike radionica. Kroz interaktivan pristup, polaznici radionica će naučiti kako da na najbolji način predstave određenu poruku publici kojoj se obraćaju. Oslobađanjem straha od javnog nastupa u zamenu za samopouzdanje, svako može postati dobar govornik.

Uspešno održan govor, prezentacija na fakultetu, gostovanje na televiziji i slični vidovi javnog nastupa daju vam kredibilitet i samouverenost pred vašim kolegama, profesorima i ostalim slušaocima. Veštine koje stičete savlađujući strah od obraćanja publici prenose se i na ostale aspekte života. Posle dobro održanog govora nadograđujete samopouzdranje i postajete bolji lideri, menadžeri, učite kako da na najinovativniji način „prodate“ publici svoju ideju.

Uspešni ljudi su vrlo često dobri govornici, pa je veština prenošenja informacija na inteligentan, duhovit i ubedljiv način odavno postala poželjna u svim sferama poslovanja.

Strah je samo iluzija, pretvorite ga u novi izazov!

Sva pitanja u vezi sa konkursom i prijave za učešće, CV i motivaciono pismo, možete poslati na mejl adresu spvkonkurs@outlook.com najkasnije do 10. decembra (23:59).

Srećno!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *