Osvojite ulaznice za KST-ov maskenbal!

Svi su čuli za veliki prednovogodišnji KST-ov maskenbal. To je jedina žurka u gradu ovog tipa, koja traje već 41. godinu! Svake godine to je posebna decembarska noć, spektakularnija čak i od novogodišnje! I ove godine spremili smo KST je spremio nešto posebno. Naime, 27. decembra zgrada Tehničkih fakuteta postaje magična, luda, neponovljiva, začarana, mistična, fantastična ZEMLJA ČUDA.

Čekamo maske, scenografiju i 27. decembar – jer tada postajemo najbolja žurka u gradu, najposećenije, najoriginalnije mesto, tada vas vodimo u zemlju čuda, a na vama je da otkrijete dokle ide zečija rupa.

Muzički program je raznolik i ove godine, na glavnoj bini nastupiće Deca loših muzičara, Marčelo, Zemlja gruva i pobednik Demo festa – Strah od Džeki Čena. Za ljubitelje opuštenijeg zvuka, Samostalni referenti, Hornsman Coyote, Shuffle i King Calypso Selecta spremaju pravi spektakl. Tu su naravno i DJ-evi Bdat Džutim i Rahmanee, a po zgradi će biti razbacani i tradicionalni stejdževi – Diskoteka, Silent disco, 80-e, 90-e, Hard & Heavy. U bašti će naravno biti i šator, a u njemu – Bane Mojićević.

Karte su konačno puštene i u slobodnu prodaju, a mogu se nabaviti u prostorijama KST-a i Zla shteku po ceni od 1300 dinara.

Do karata se može doći i za džabe na par načina, KST je pripremio i nekoliko igara u kojima svi mogu učestvovati, dobro se zabaviti i osvojiti veliki broj besplatnih karata:

    • Predmaskenbalski kviz – U kvizu učestvuju ekipe od po tri maskirana člana (barem jedna devojka), tri najbolje ekipe osvajaju brojne karte. Prijave na maskenbal@kst.org.rs do 9. decembra.
    • Pešački reli – maskirane ekipe se trkaju po gradu rešavajući zagonetke i prikupljajući poene. Ekipe mogu da broje od 4-10 članova (barem jedna devojka), prva tri se nagrađuju, a najbolji sa čak 12 karata. Prijave do 11. decembra na maskenbal@kst.org.rs, reli će se održati 13.
    • Trka formula – Red Bull formula biće parikrana u KST-u, a takmičari će se trkati u ovom simulatoru. Više informacija o trci formula biće objavljeno uskoro.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *