Nastavak šaljive kampanje bioskopa CINEPLEXX

Titanic

Priključi se sa svojim predlogom citata i osvoji filmske nagrade

U saradnji sa jednim od najpoznatijih domaćih ilustratora Dobrosavom Bobom Živkovićem, lanac bioskopa Cineplexx je pre mesec dana pokrenuo šaljivu kampanju u Srbiji, sa akcentom na najznačajnija filmska ostvarenja u proteklih nekoliko decenija.

King KongUsled velikog broja pozitivnih reakcija na ovu šaljivu kampanju, Cineplexx je odlučio da organizuje nagradni konkurs kako bi izabrali sledeći citat. Potrebno je da daš svoj predlog na temu „Da nema Cineplexxa…“, “, pošalješ na mejl nagrade@cineplexx.rs sa kontakt podacima i možda baš tvoja ideja bude izabrana kao inspiracija za sledeću ilustraciju Boba Živkovića.  Konkurs traje mesec dana, a najoriginalniji predlozi će biti nagrađeni kartama za film po izboru u bioskopu Cineplexx.
Na pitanje zašto je pristao na saradnju sa bioskopima Cineplexx, naš najpoznatiji ilustrator je izjavio: „Ovo su čudna vremena, lako je ubediti nas da nema nade, da ne vredi sanjati, da moramo čekati. Bioskop je jedno od retkih mesta koje me još uvek uspeva podsetiti da smem da se nadam, da zlo nije svemoćno, da se vredi boriti. Bioskop je umetnost, umetnost će spasiti svet. Zato mi je radost da radim za bioskop.

Zanimljivo je istaći da je citat „Da nema Cineplexxa, King Kong bi bio samo majmun“ najoriginalniji na konkursu u Austriji, a osoba koja је idejni tvorac je nakon toga zvanično postala i član ekipe bioskopa Cineplexx. Pored King Konga, ilustracije Boba Živkovića za sada krase i sledeće citate:

• Da nema Cineplexx-a, Titanik bi bio samo katastrofa.
• Da nema Cineplexx-a, Spajdermen bi bio samo lik u helankama.
• Da nema Cineplexx-a, 007 bi bio samo pozivni za Kazahstan.
• Da nema Cineplexx-a, Gospodar prstenova bi bila tvoja žena.

James Bond

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *