ESTIEM 9. Case Study sekcija

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd poziva sve zainteresovane studente da se prijave za učešće na devetoj po redu Case Study sekciji. Ovaj seminar sa takmičarskim karakterom, održaće se na Fakultetu organizacionih nauka, a namenjen je studentima sa svih smerova, koji su voljni da nauče više o studiji slučaja, njenoj analizi, rešavanju i prezentovanju rešenja.

Case Study sekcija će obuhvatati predavanja i radionice koje pružaju neophodna znanja za rešavanje studije slučaja (alate za analizu problema, sprovođenje istraživanja, primere iz prakse, prezentacione veštine). Vrhunski predavači sa iskustvom na međunarodnom nivou će se potruditi da učensicima prenesu svoje znanje i približe metode rešavanja studija slučaja.

Predavanja će se održati u periodu od 8. do 18. decembra, nekoliko puta nedeljno u terminu od 20:15. Ukupno će biti održano 5 predavanja. Nakon toga nastupa takmičarski deo. Učesnici dobijaju studiju slučaja od strane Devana Technologies koju rešavaju u grupama i 24. decembra na prezentaciji iznose rešenje pred stručnim žirijem.

Pobednički tim sa ovog takmičenja direktno se plasira na lokalne kvalifikacije najprestižnijeg evropskog takmičenja u rešavanju studija slučaja TIMES koje se održava krajem meseca.

Prijave su otvorene do 6.decembra u 23:59.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sledećem linku

http://www.estiem.org.rs/srpski/news/article/otvorene-prijave-za-ucesce-na-case-study-sekciji

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *