FON Hakaton u organizaciji FONIS-a

Imaš strast prema programiranju? Uz to si student Fakulteta organizacionih nauka? FON Hakaton je prilika za tebe! FONIS organizuje drugo po redu takmičenje u programiranju koje će se održati 20. i 21. decembra 2014. godine na Fakuletu organizacionih nauka.

Prošle godine, na premijernom FON Hakatonu, načinjen je prvi korak ka stvaranju jedne kulture programiranja na FON-u, a cilj FONIS-a je da i ove godine omogući studentima lakše i bolje studiranje kroz konkretna, aplikativna rešenja. Timovi od po 4 takmičara će na raspolaganju imati 24 časa, a izbor tehnologije u kojoj će aplikacija biti realizovana je proizvoljan. Takođe će im biti obezbeđeni prostor za rad i odmor, kao i osveženje i hrana.

Tema će biti objavljena pred sam početak takmičenja. Upotrebljivost, inovativnost, dizajn i kvalitet koda aplikacija će ocenjivati stručni žiri. Timovima koji zauzmu jedno od prva tri mesta, biće obezbeđene vredne nagrade.

Otvaranje hakatona planirano je za subotu, 20. decembar u 12 časova. Timovi sa radom počinju u 13 časova, a nakon 24 sata uslediće prezentacija rešenja i proglašenje pobednika.

Prijave su otvorene do 16. decembra. Svoj tim možete prijaviti na sledećem linku.

Prihvati izazov i prijavi se sa ekipom za takmičenje. FONIS te pita: Can you do IT?

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *