Eros Ramazzotti u Beogradu

Nakon punih šest godina, italijanski pevač će u septembru naredne godine opet posetiti Beograd, ovog puta u okviru svoje #ERWT15, odnosno Eros Ramazzotti World Tour 2015.

Koncert će se održati u Kombank Areni u Beogradu, 24. septembra 2015. godine, sa početkom u 20 časova. Karte su već u prodaji na blagajnama Eventima, a njihove cene se kreću od 3950 RSD za parter do 5950 RSD za Golden Circle, sa izuzetkom karata za ložu, čije se cene kreću od 9900 RSD.

Eros će svoju narednu svetsku turneju započeti u Riminiju, 12. septembra, a nakon prvog, za sada mu je u planu još 21 koncert.  Na turneji, Eros će predstaviti svoj novi album ”Noi’‘, ali i svoje stare hitove.

Iako je poslednji put pevao pred beogradskom publikom, sada već davne, 2009. godine, Eros Ramazzotti ostao je neko ko se i dalje sluša u Srbiji, bilo da se radi o novijim hitovima, poput “Un angelo disteso al sole’’ ili svojevrsnom evergrinu, duetu sa Tinom Turner, “Cose della vita “. Njegov specifičan glas praćen melodijama koje lako ulaze u uši i dalje se mogu čuti u raznim beogradskim kafićima, imaju svoje mesto na telefonu ili iPodu svakog desetog stanovnika, a čak i oni koji nisu fanovi Erosa Ramazzottija sigurno će prepoznati ‘’Parla con me’’ kada krene na radiju.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *