Lideri na FON-u

Imate problem nedovoljne motivacije i želje za učenjem i napredovanjem? Ne znate kako da postavite ciljeve i prioritete, izvučete maksimum iz sebe i postignete najbolji rezultat? FON-ov centar za razvoj karijere pronalazi rešenje za vas!

U ponedeljak, 29. decembra u 14.30 čаsovа, u аmfiteаtru B103 na Fakultetu organizacionih nauka, biće održаno predаvаnje u okviru projektа „Lideri nа FON-u“ koje organizuje FON-ov centar za razvoj karijere. Gostujući predаvаč biće prof. dr Vesna Damnjanović, kojoj je pre samo nekoliko dana od strane Srpske asocijacije menadžera, uručena nagrada za Razvoj i promociju liderstva među mladima. Predavanje je otvoreno za sve studente Beogradskog Univerziteta i ulaz će biti slobodan.

Lideri na FON-u predstavljaju projekat koji se sastoji od predavanja renomiranih stručnjaka iz oblasti menadžmenta, IT-ja, sporta, kulture, umetnosti i drugih. Glavni cilj projekta je da probudi nadu i inspiriše generacije mladih ljudi, da kroz lične ispovesti uspešnih ljudi studenti shvate da je moguće uspeti. Studenti iz prve ruke mogu da dobiju poruke, ohrabrenja, savete o tome šta je potrebno uraditi da bi se kreirao uspeh.

Vesna Damnjanović je vanredna profesorka na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, gde u okviru svojih predavanja primenjuje studiju slučaja od samog početka. Već osam godina je mentor studenskog tima koji je postigao mnoge zapažene rezultate na internacionalnim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja, te je stoga smatramo idealnom osobom koja će kroz lični osvrt na liderstvo, način rada i sistem svog uspeha, inspirativno delovati i uticati na studente, motivisati ih na rad, učenje i stvaranje.

Više informacija o FON-ovom centru za razvoj karijere i samom projektu možete pronaći na sajtu www.fonovcentar.rs.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *