Program neformalne edukacije „Tvoja karijera može početi ovdje“

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera može početi ovdje“, za neformalnu edukaciju mladih u Crnoj Gori uz pomoć Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima biće omogućene stipendije i prakse u EY Podgorica, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine. Finalno takmičenje-biznis simulacija biće održana 27. februara 2015. godine u Podgorici za 20 najboljih kandidata.

Program „Tvoja karijera može početi ovdje“ kompanije EY, namenjen je studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u Crnoj Gori. Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 3 godine od diplomiranja.

Program je organizovan kako bismo omogućiili mladima da steknu praktična znanja i da kroz njihov rad spoznamo talente. Deset najboljih studenata dobiće praksu u kompaniji EY Podgorica, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine dok, studenti nižih godina studija plasiranih u prvih 10 ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Svi učesnici (100) dobiće sertifikat o pohađanom programu potpisan od strana EY i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Projekat će se sprovoditi u 4 grada: Podgorica, Bar, Nikšić i Bjelo Polje.

Način prijavljivanja za kandidate

CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 1. februara 2015. godine na mail hr.montenegro@rs.ey.com; U fazi predselekcije studenti mogu biti pozvani na telefonski intervju. Odabrani studenti dobijaju obaveštenje o datumu i mestu održavanja programa do 13. februara.

Datumi realizacije programa

Podgorica, I grupa, 16/17. februar 2015. godine

Podgorica, II grupa, 18/19. februar 2015. godine

Nikšić, 20/21. februar 2015. godine

Bjelo Polje, 23/24. februar 2015. godine

Bar, 25/26. februar 2015. godine

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata: Podgorica, 27. februar 2015. godine.

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata u periodu mart-jun 2015. godine.

Za sve informacije u vezi saProgramom posetite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *