Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera počinje ovde“ za neformalnu edukaciju mladih u Bosni i Hercegovini uz pomoć Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine, Federalnog zavoda za zapošljavanje, Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatimabiće omogućene stipendije i prakse u EY Sarajevo, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine. Finalno takmičenje-biznis simulacija biće održana20.marta 2015. godine u Sarajevu za 20 najboljih kandidata.

Program „Tvoja karijera počinje ovde“ kompanije EY, namenjen je studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u Bosni i Hercegovini. Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 3 godine od diplomiranja.

Program je organizovan kako bismo omogućiili mladima da steknu praktična znanja i da kroz njihov rad spoznamo talente. Deset najboljih studenata dobiće praksu u kompaniji EY Sarajevo, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine dok, studenti nižih godina studija plasirani u prvih 10 ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Svi učesnici (120) dobiće sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY, Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine, Federalnog zavoda za zapošljavanje, Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

Projekat će se sprovoditi u 5 gradova: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina i Tuzla.

Način prijavljivanja za kandidate

CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 15. februara 2015. godine na mail hr.bih@rs.ey.com; U fazi predselekcije studenti mogu biti pozvani na telefonski intervju.Odabrani studenti dobijaju obaveštenje o datumu i mestu održavanja programa do 28.februara.

Datumi realizacije programa

Sarajevo, I grupa 14/15. mart

Banja Luka 14/15. mart

Sarajevo, II grupa 16/17. mart

Tuzla 16/17. mart

Mostar 18/19. mart

Bijeljina 18/19. mart

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata je 20. marta 2015. godine.

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata je u periodu april-jun 2015. godine.

Za sve informacije u vezi sa Programom pratite FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

 

EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Širom sveta, 190 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posetite adresu www.ey.com/rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *