INCITEMENT: Inspiracija i motivacija

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu. Zašto? Da bi od okruženja u kom živimo napravili okruženje kakvo želimo.

Kako postižemo ovo? Oko zadate teme događaja, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu. Omogućujemo im da čuju seriju bitnih i zanimljivih priča o najrazličitijim temama. Dajemo im motivaciju i priliku da rade na svojim idejama, misle o njima i pričaju o njima sa ljudima koji slično razmišljaju.

Zašto? Zato što smo previše puta čuli da je situacija u našem društvu loša i da ne možemo da uradimo ništa da je promenimo. Oni koji misle da je promena moguća, ne dolaze često u situaciju da su okruženi istomišljenicima, sa kojima mogu da se udruže, kako bi napravili uticaj u društvu. Zbog toga, Incitement događajima želimo da:

-kroz govore ljudi koji su već napravili promenu i uradili nešto značajno, pokrenemo i druge da krenu njihovim stopama -omogućimo ljudima koji slično razmišljaju da se povežu, oforme zajednicu i pokrenu inicijative koje će doneti pozitivnu promenu u našem društvu

Treći Incitement događaj održava se 27. januara u Impact HUB-u u Beogradu (Makedonska 21) sa početkom u 18h. Tema ovog događaja su “Dobra pitanja”.

Na koja pitanja Vi nemate odgovor? Da li ste jedini koji traže odgovor na njih? Koja su to „dobra pitanja“? Da li će nas odgovori na njih pretvoriti u bolju verziju sebe?

Dođite da zajedno pronađemo neke od odgovora!

Prijave možete izvršiti na: https://podio.com/webforms/10430199/749682

Are you ready to be INCITED?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *