Belgrade Banging započinje “Novu Eru” događaja elektronske muzike!

Jedinstvena priča pretvorena je u umetničko delo koje će vam ove godineo duzimati dah. Događaj „The New Era powered by Jägermeister“ je uvod u „The Book Of 2015“, delo čiji je autor Belgrade Banging, najbolji party brend u Srbiji. Ovo će biti nova epoha događaja elektronske muzike, a prvi u nizu će se održati 21. februara u MikserHouse-u. Glavni likovi prvog poglavlja ove „knjige“ biće svetski poznate zvezde, Jewelz & Sparks!

Banging 1

Kombinacija Banginga i ovog kulturno-umetničkog objekta koji se nalazi u srcu Savamale je već svima dobro poznata, a sada nas ujedinjeni uvode u „Novu Eru“ magičnih dešavanja. „The Book Of 2015“ će se sastojati od 7 do 9 epskih dešavanja koja će podići vaš um na najviši nivo, pokrenuti najširi spektar emocija i proširiti vaše vidike izvan granica beskonačnosti.

21. febuara u Beograd sleće poznati nemački DJ duo koji već duže vreme zasenjuje svetsku muzičku scenu svojim hitovima. Jewelz & Sparks postigli su za godinu dana ono o čemu producenti u usponu samo sanjaju. Ovaj talentovani producent i DJ duo izdaje muziku za najprestižnije izdavačke kuće kao što su „Flamingo Recordings“, „Ultra Records“ i „Revealed Recordings“, izdavačka kuća svetskog DJ-a broj jedan, Hardwell-a.

Njihove trake su puštane na svim najvećim svetskim festivalima u setovima zvezda kao što su FeddeLeGrand, DavidGuetta, NickyRomero, Tiesto ili Hardwell, pored ostalih svetskih imena.

Jewelz & Sparks će ispisati prve stranice ove „knjige“ zajedno sa vama! Nezamenljivi i najbitniji akteri bićete upravo VI – publika, koja je svaki prethodni događaj učinila posebnim i motivisala Belgrade Banging da kreira „NovuEru“ u Srbiji.

Do kraja ove nedelje je aktuelna promotivna cena karte od samo 600 dinara, nakon čega dolazi poskupljenje. Karte možete preuzeti u Mikser House-u, pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

Belgrade Banging vas poziva da ispišete svoju stranicu knjige koja će se pamtiti.

https://www.youtube.com/watch?v=31pOfw1MteI

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *