Od mašte do realnosti

Za dvanaestogodišnju devojčicu perle su bile zabava, fimo masa za nakit nešto poput plastelina, a gomila boja, nijansi, predstavljale su nepresušne mogućnosti i nove ideje… Sve se činilo kao dečija igra. Međutim, igra se nije završila na letnjem raspustu gde je i počela, ona se nastavila i… vremenom prerasla u „Ninin nakit“.

Danas se, zahvaljujući Nininoj kreativnosti i idejama koje se javljaju svakodnevno, najrazličitiji materijali pretvaraju u unikatne komade nakita. Od materijala, pored perli i fimo mase, ona je počela da koristi i kožu, lance, platno, gumu, nitne… Tako da sve što nastane ima ozbiljniju i prefinjenu notu.

Za reklamu su još uvek zadužene samo drugarice i Facebook stranica.

Drugarice nose sve što napravi ova dvadesetjednogodišnja studentkinja FON-a, i ponosno pokazuju gde god se pojave. Facebook stranica svakog dana dobije neki novi lajk, i postaje sve prepoznatljivija, prvenstveno među ženama, u krugovima mladih, i svih koji se tako osećaju.

„Ninin nakit“ će uskoro dobiti svoj pečat u vidu logoa, priprema se šarena kolekcija za proleće, novo pakovanje i sajt… A do tada, sve što želite da znate i što Vam Nina nudi možete videti na Facebook stranici.

[print_gllr id=20724]

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *