Nova studentska poseta kompaniji – Meet the Business First Hand: Webius Group

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji WEBIUS GROUP, 11. februara, za studente završnih godina i diplomce sledećih fakulteta Univerziteta u Beogradu: Elektrotehničkog, sa svih studijskih programa, Fakulteta organizacionih nauka sa studijskog programa Informacioni sistemi i tehnologije i Prirodno-matematičkog sa studijskog programa Informatika.

Webius Group je kompanija koja pruža IT podršku pokretanju biznisa svojih klijenata kroz web development i dizajn, kao i kroz outsourcing u oblastima razvoja softvera, digitalnog marketinga, dizajna i arhitekture.
Putem ove posete koja predstavlja sastavni deo programa „Saznajte iz prve ruke“, studenti će imati priliku da saznaju više o kompaniji i kako je to pokrenuti StartUp u Srbiji. Članovi Webius tima će podeliti svoje iskustvo, pričati o izazovima i prednostima rada u mladoj IT firmi. Prisutni će takođe čuti koje su to veštine potrebne da se započne IT karijera i na koji način da se prireme za intervju kod potencijalnog poslodavca.

Broj mesta je ograničen i prijava je obavezna. Prijavljivanje je otvoreno do 6. februara. Prijavni formular dostupan je na linku http://goo.gl/He6oR7

Program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu „Saznajte iz prve ruke“, ima za cilj da se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogući da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada, kao i da se informišu o tome koje veštine će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Do sada su studenti koji su učestvovali u ovom programu imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj kancelariji Karanović i Nikolić, TV FOX-u, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu, kompanijama Coca-Cola Hellenic, Hemofarm u Vršcu, DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS INTERNATIONAL u Nišu, British American Tobacco, Ernst&Young-u, IBM-u, agenciji McCann Group, fabrici TIGAR u Pirotu itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *