Generalni direktor Telenora u Srbiji na temu liderstva


10997139_10153615464648626_1247116375_nOtvoreno predavanje u organizaciji AMCHAM-a i Škole poslovnih veština

Američka privredna komora u Srbiji (AMCHAM) i Škola poslovnih veština pozivaju vas da prisustvujete otvorenom predavanju na temu liderstva,koje će se održati u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra 72, 26.februara sa početkom u 17 časova.

Ovom prilikom gostujući predavač je Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora Srbije,koji će rado podeliti svoja znanja, iskustva i zapažanja stečena tokom dugogodišnje karijere, sa posebnim osvrtom na:

>>Liderstvo iz perspektive prvog čoveka Telenora u Srbiji; 

>>Ulogu korporativne kulture u razvijanju liderskih sposobnosti;

>>Kako nastaju lideri, a kako menadžeri;

>>Liderstvo kao veština – vizija, rad, motivacija i poverenje;

Ulaz je besplatan.

Uve Fredhajm  (OveFredheim) je došao na mesto izvršnog direktora Telenorad.o.o. iz sedišta Telenor grupe, gde je bio direktor Tržišta u industrijskom razvoju. Pre toga, od 2003. do 2009. godine, bio je generalni direktor Telenora u Mađarskoj.

Tokom dvadeset godina u Telenor grupi,Fredhajm je radio i na poziciji starijeg potpredsednika za proizvode i tržišta Telenor mobile u Norveškoj (2001-2002) i na poziciji izvršnog direktora za marketing i zamenika generalnog direktora Kivistara u Ukrajini (1999-2001). Novi generalni direktor Telenora u Srbiji bio je član Upravnog odbora Telenora u Crnoj Gori (2005-2008) i član Izvršne komisije mobilnog operatora Didži u Maleziji (2001-2002), a trenutno je član Upravnog odbora Telenora u Norveškoj.

AMCHAM – Neprofitna, nevladina i dinamična, ova organizacija predstavlja vodeći međunarodni poslovni centar u našoj zemlji. Sastoji se od više od 190 kompanija, koje imaju za cilj poboljšanje srpskog poslovnog okruženja i jačanje uticajne zajednice. U rasponu od malih preduzeća do globalnih korporacija, članstvo uključuje SAD, međunarodne ili lokalne svojine, koje su kolektivno uložile više od 14 milijardi evra i zaposlile više od 100 000 ljudi u zemlji.

Škola poslovnih veština je projekat međunarodne organizacije Mreža za poslovni razvoj sa sedištem u Beogradu, koja ima za cilj povezivanje mladih sa tržištem rada. Projekat je pokrenut 31.oktobra 2013. godine, a do danas je organizovano preko 20 predavanja i radionica namenjenih studentima i mladim ljudima.

Neki od predavača koji su obeležili predavanja u organizaciji Škole poslovnih veština su: profesor dr Džon Lenoks, profesor dr Јurgen Spis, Тоni О’Brajan, Маriја Desivojević-Cvetković, Nebojšа Јоvanović, Nele Karajlić, Saša Radulović, Srđan Јаnićijević, NJ. Е. Lorent Stokvis, Tanja Petrović, Nataša Đurđević, Džon Detoni, Аlam Saleh, Stiven Fiš, Snežana Lakićević, Мiša Lukić, Širin Ebadi, dobitnica Nobelove nagrade za mir, Gi Đoken, Vladimir Marić, Slavica Pavlović, Vanja Udovičić.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *