Sutra BANGujemo u svetskom stilu!

Ostao je još samo jedan dan do dugo najavljivanog događaja, “The New Era powered by Jägermeister”, na kojem će nastupiti svetske zvezde elektronske dens muzike. Belgrade Banging je pripremio sjajan line-up: nemački di-džejevi i producenti Jewelz&Sparks, mađarski di-džej duo Stadiumx i sjajna domaća podrška – The Beatshakers. Karte za ovaj spektakl još samo danas možete kupiti u Mikser House-u po ceni od 800 dinara, tako da požurite!

Nakon velikog iznenađenja, najave da u našem gradu ponovo nastupa StadiumX, momci koji su oduševili beograđane u oktobru prošle godine, Belgrade Banging je još jednom pozitivno iznenadio domaću publiku sa nastupom najtraženijih domaćih DJ-eva na Balkanu, The Beatshakers. Ovi sjajni momci su prepoznatljivi sa svojim hitom Ma Cherie, koji je na srpskom jeziku osvojio publiku u regionu, da bi verzija na engleskom jeziku, koju su uradili zajedno sa švajcarskom zvezdom DJ Antoanom, osvojio vrhove top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švajcarskoj. Od tada The Beatshakers konstantno pomeraju granice komercijalnog klupskog zvuka u ovom delu Evrope.

The Beatshakers su pripremili i posebnu najavu svog nastupa, koja će vam sigurno izmamiti osmeh na lice, a koju vam prenosi BangingTV.

https://www.youtube.com/watch?v=-d0uDmWp-gk

“Novu Era” događaja elektronske muzike započinje ovog vikenda u srcu Savamale, Mikser House-u. Ne propustite da budete deo ekipe koja će se sutra provoditi u svetskom stilu!

Karte možete preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

Više informacija na www.belgradebanging.rs

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *