Konačno, svetski festival na Kalemegdanu!

Senzacionalna priča o vrelom letnjem festivalu na Kalemegdanu, koja je uzburkala javnost, definitivno je potvrda da je zainteresovanost za jedan ovakav događaj izuzetno velika, ali i da nas ovog leta očekuje pravi spektakl na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu.

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda, gde će se tokom letnjih meseci organizovati najbolji događaji u gradu, što posetiocima iz celog sveta neće ostaviti vremena za predah. U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

Prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, pod nazivom Happy Life, 6. juna na terenima K.K. Partizana, koncipiran je kao sjajna tech-house žurka, kojom se započinje fantastično festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi. Organizatori najavljuju dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua, koje će iskusne klabere i prave ljubitelje elektronske muzike potpuno oduševiti.

Mesec dana kasnije, 3. i 4. jul rezervisani su za veliki Serbia Wonderland Festival koji je prošle godine okupio preko 12 000 posetilaca, a ovog leta zvezde Tomorrowlanda dovodi na Beogradsku tvrđavu. Dannic je prvo veliko ime, koje će se naći na line up-u festivala, a uskoro nas očekuje otkriće imena još jedne DJ legende, koja će raspametiti fanove Serbia Wonderland Festivala. Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.

Poslednji u nizu, zakazan za sam kraj leta dolazi nam Tropical Inn, 28. avgusta takođe na terenima K.K. Partizana. Noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa jedne od najvećih svetskih deep i tech-house etiketa, planetarno poznat po svom hitu, koji asocira na potpuno „utiskivanje“ zadovoljstva, uz koji je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2500 dinara, za sve dane festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 dinara. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na Facebook stranici:

https://www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival?ref=bookmarks.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *