Belgrade Banging vas vodi u budućnost!

Mart će ove godine obeležiti još jedan senzacionalan događaj namenjen svim ljubiteljima elektronskog zvuka. Ono što Belgrade Banging i Jagermeister spremaju jeste jedna audio-vizuelna manifestacija koja će demonstrirati izgled budućnosti koja je pred nama. „We Are From The Future” je sledeće poglavlje u knjizi „The Book Of 2015” koje nas očekuje 20. marta u Mikser House-u. Zvezde ovog događaja biće holandski di-džejevi i producenti Sick Individuals.

Sick Individuals su zapalili svetsku scenu svojim trakama koje su radili sa nekim od najvećih svetskih zvezda kao što su Dannic, Axwell i David Guetta. Izdaju muziku za najprestižnije izdavačke kuće elektronske muzike, a to su Revealed, Size Records, Axtone, Spinnin’, Armada, Virgin, Big Beat/Atlantic, Interscope i EMI. Zabeležili su nastupe na svetskim festivalima kao što su Sensation, Mysteryland, a nastupali su čak na mainstage-u Ultra Music festivala.

Intrigantan naziv ovog događaja nosi i jedinstvenu poruku koju šalje Belgrade Banging:

Poruka koju ovo poglavlje nosi dolazi nam daleko iz budućnosti, opisujući situaciju, stanje svesti i emociju koja nas očekuje. Mnogi od vas su spremni za to saznanje, a oni koji misle da nisu već zapravo idu ka tome. Budućnost je prelepo mesto, gde je sve u skladu sa prirodom Univerzuma.

Pitate se kako je moguće da mi prenosimo poruku iz budućnosti? Zato što je u budućnosti sve moguće, neće postojati dualitet, ljubav će razoriti strah, pozitivna emocija će prožimati postojanje svakog bića. Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. Mi verujemo.

U petak, 20. marta, nosioci ove poruke biće svetski poznat di-džej duo, momci koji su uzdrmali scenu elektronske dance muzike, a i dalje to čine. Sick Individuals će postaviti nove standarde ove godine. Dolaze iz Holandije, zemlje koja je poznata širom sveta po razvoju ovog muzičkog pravca, da svojim energičnim nastupom ispišu stranice ovog poglavlja na način koji prevazilazi standarde sadašnjosti.

Samo ovog vikenda, 14. i 15. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 900 dinara. Obezbedite svoje mesto na ovom spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.

Više informacija na www.belgradebanging.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *