KONFERENCIJA STUDENATA ORGANIZACIONIH NAUKA

Savez studenata FON- a po četvrti put organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka. Konferencija će se, tradicionalno, održati u studentskom odmaralištu “RatkoMitrović” na Zlatiboru u periodu od 26. do 30. marta 2015. godine.  Kako su prijave za KSON u toku, osigurajte se tako što ćete rezervisati svoje mesto na vreme!

Osluškujući vaše potrebe, od ove godine smo vam omogućili da se za vašu omiljenu Konferenciju studenata organizacionih nauka prijavite i putem sajta SSFON-a. Pored online prijave koju možete izvršiti na sledećem linku, kao i do sada možete se prijaviti lično, na fakultetu, utorkom i četvrtkom u periodu od 12 do 15 časova u učionici B002!
Cena konferencije iznosi 6500 dinara, a obuhvata: prevoz, smeštaj na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera), kotizaciju za konferenciju i ulaznice za sve žurke. Takođe je moguće koristiti sopstveni smeštaj i/ili prevoz.
Tema ovogodišnje konferencije nosi naziv “Upravljanje kriznim situacijama u savremenom poslovanju”.
Globalna finansijska kriza iz 2008. godine pokazala je da je put do uspeha u savremenom poslovanju za preduzeća prepun nepredvidivih prepreka. Pored toga, ova kriza je ukazala na značaj korporativnog upravljanja i jakog upravnog odbora, koji kompanije treba da učini otpornijim na neočekivane promene u njihovom poslovnom okruženju, tako što će razmatrati potencijalne rizike, uspostaviti odgovarajuće sisteme za upravljanje rizicima i nadzor. Međutim, uprkos tim merama predostrožnosti, neke krize su neizbežne. Kako više nije pitanje da li će se kriza desiti nego kako se sa njom nositi, od izvrsnih predavača četvrte po redu Konferencije studenata organizacionih nauka možemo saznati kako uspešno rešiti problem neprijateljski nastrojenog okruženja, kako biti pametnija strana u konfliktu, šta raditi kada nas neuspeh iznenadi, koje su to akcije koje pomažu kompanijama da se brzo oporave od eventualnih posledica i kako štetu po svoje poslovanje svesti na minimum. Pridružite nam se i saznajte odgovor na navedena i još mnogobrojna pitanja!

Jer studiranje nije samo broj položenih ispita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *