Menadžment kvaliteta i standardizacija

Studenti Fakulteta organizacionih nauka, studijske grupe „Menadžment kvaliteta i standardizacija“, snimili su kratak promotivni film u kojem su predstavili svoj smer i šta budući studenti od njega mogu da očekuju. Iako je ovo najmlađa studijska grupa na Fakultetu organizacionih nauka i još uvek nema svoj predmet na prvoj godini, studenti sa starijih godina se svakodnevno trude da prenesu svoja iskustva na mlađe generacije.

U ovom filmu možete pogledati kratke intervjue sa kolegama koji su završili ovaj smer, Darkom Golubovićem (Konsultuj.me) i Ivanom Đaković (Coca Cola Hellenic), kao i sa jednom od asistenata, Anom Trajković. Dobićete dosta informacija koje možda niste imali, a koji će vam pomoći da se odlučite da li je ova studijska grupa baš ono što vi očekujete i želite u nastavku svojih studija.

Ukoliko želite da saznate više o nastavnicima, studentima i predmetima sa ove studijske grupe, posetite sajt gde ćete dobiti sve potrebne informacije, a sva aktuelna dešavanja možete pratiti na fejsbuk profilu „Fon Kvalitet”.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *