ARGH! Veče poezije

59590_101218589943679_5432479_nARGH! predstavlja pesničke večeri koje pružaju mogućnost mladim autorima da svoja dela podele sa publikom. Veče poezije okuplja umetnike, a ujedno promoviše domaću i stranu književnost svake poslednje srede u mesecu u Dalmatinskoj br. 3. Do sada je organizovano 37 poetskih večeri.

Književno veče se odvija u tri kruga, a autori se međusobno smenjuju. U prva dva kruga, pravilo nalaže čitanje svoje poezije, a u trećem, poslednjem krugu, poželjno je pročitati delo drugog književnika kojeg autor sam izabere, no nije zabranjeno ni svoje delo pročitati.

Kao i svuda, i ovde postoje uslovi za slanje književnih radova na osnovu kojih se vrši slekcija.

Svi koji žele da podele svoj književni rad u poetskom, proznom ili dramskom obliku i da pročitaju odlomke dela svojih omiljenih autora, pozvani su da pošalju svoje radove na e-mail adresu totalno.argh@gmx.com.

Maksimalan broj književnih radova koji se može poslati je pet, uz kraću biografiju. Svako će čitati dve svoje pesme ili kratke priče i priču, pesmu ili odlomak dela svog omiljenog autora (do 1500 karaktera).

Atmosfera na ovim večerima je predivna. Stoga, pozivamo sve ljubitelje književnosti i pisane reči da poslednje srede u mesecu dođu u Dalmatinsku br. 3 i budu učesnici ili publika.

Facebook poziv na Veče poezije.

Izvor fotografije: https://www.facebook.com/totalno.argh

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *