Peti Incitement događaj sa temom „(Ne)Iskorišćene prilike“

Incitement Srbija i ovog meseca organizuje jedan od svojih događaja, sa temom „(Ne)Iskorišćene prilike“. Događaj će se održati 27. marta u Impact HUB-u u Beogradu (Makedonska 21), sa početkom u 19h. Ovog puta ćemo pričati o mogućnostima koje nas okružuju kao i o stvarima potrebnim da bismo ih iskoristili. Mi verujemo da su prilike svuda, da putujete, da otkrijete, da napravite i da je samo potrebno da budete dovoljno budni da ih uočite i dovoljno hrabri da ih iskoristite!

Kao i do sada, očekuju vas 3 govornika i 3 inspirativne priče o iskorišćenim i neiskorišćenim prilikama. U ovoj epizodi, to su Danica Radišić, Deniz Hoti i Nemanja Cerovac.

Ovog puta u sklopu događaja biće održan i „Sajam prilika“ kako bismo vam približili neke od mogućnosti koje vas okružuju. Na sajmu će vam se predstaviti:

Youth For Understanding Srbija

AIESEC

Beogradski trkački klub

Shhhumigrad

Gradska gerila

Fabrika fotografa

Srbija u pokretu

Bilo da sami stvarate sebi prilike ili da tražite nove, ova epizoda Incitementa je prava prilika za vas!

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele. Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju  zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Informacije o govornicima i organizacijama koje učestvuju na Sajmu prilika nalaze se na linku.

Na istom linku možete pronaći i prijavu za događaj.

Are you ready to be INCITED?!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *