„BOLJE ART NEGO ŠKART“ u Teatru 78

U čast Svetskog dana pozorišta, 27. marta, u pozorištu Teatar 78, po četvrti put biće održana kulturna manifestacija „Bolje art nego škart“.  Manifestacija koja će ove godine trajati dva dana, obuhvatiće dramski, likovni i muzički program.

jazbina plakat (2)U okviru dramskog programa tokom prvog dana, sa početkomu 20 časova, na sceni Teatra 78, posetioci će imati prilike da pogledaju predstavu „Legija časti – MilunkaSavić“, po tekstu Bratislava Petkovića. Nakon predstave, u okviru muzičkog programa, u Kafe galeriji Teatra 78, nastupiće plesači plesne škole Al Centro, a koncert će održati Jovan Maljoković & Balkan Salsa Bend, sa početkom u 22 časa.

 Drugog dana manifestacije, u subotu 28. marta, biće održane dve pozorišne predstave. Predstava za decu, „Pepeljuga“ zakazana je za 17 časova, dok će se predstava „Jazbina“, igrati od  20 časova, (predstava „Jazbina“ osvojila je nagrada za najbolju predstavu i najbolje glumačko izvođenje festivalaa materskih pozorišta,Zvezden Prah, Bugarska, 2014). Ovogodišnja manifestacija završava se muzičkim programom u okviru koga će biti održano tango plesno veče i prezentacija argentinskog tanga,u saradnji sa Institutom Tango Natural, sa početkom u 22 časa. Tokom svih dana manifestacije za posetioce će biti otvorena izložba slika, „Rađanje“, slikarke Ane Đapović.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *