Subotica4Youth – Ljubav i vino

Srbija za mlade vas vodi na nezaboravno putovanje idiličnim vojvođanskim ravnicama, kroz peščare, oaze, vinograde i polja, sve do bajkovitih predela Palića i Subotice, gde ćete degustirati najlepša vina ovog podneblja uz upoznavanje neodoljive arhitekture grada na severu Srbije. Upoznaćete se sa mladima iz Subotice, razmenićete ideje, planirati nova druženja, a za najugroženije prikupiti humanitarnu pomoć.

Grad Subotica se nalazi na severu Srbije, duž glavnih evropskih koridora i između dve reke: Dunava i Tise. Izvanredno kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim.

9641-palic-obala

Palić, jezero i naselje sa istim imenom, nalazi se 8 kilometara istočno od Subotice. On uvek nudi nešto novo i neponovljivo, a svake sezone su sadržaji sve bogatiji. Izvanredni objekti sa početka 20. veka (Vodotoranj, Velika terasa, Ženski štrand i Muzički paviljon), prelep park, prepoznatljivo jezero kao i mir i tišina, čine Palić idealnim prostorom za odmor i uživanje.

subotica4youth

Vinski dvor – okružen vinogradima, nudi širok izbor vina. Neka vina iz ovog vinograda imaju geografski zaštićeno poreklo i mogu se probati u starom zasvođenom vinskom podrumu.U sklopu vinarije nalazi se smeštajni objekat i restoran koji nudi veliki izbor specijaliteta mađarske kuhinje.U Visnkom dvoru degustacija 9 vrsta vina uz jabuke, sir i masline.

Više o ponudi pročitajte na http://www.srbijazamlade.rs/putovanja/vojvodina/subotica4youth-ljubav-i-vino-28-mart

 [ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *