Global Village – kreativni sajam kultura

Studentska organizacija AIESEC organizuje događaj pod nazivom „Global Village“ sa ciljem da ujedini različite kulture, ukuse, mentalitete i stilove na jednom mestu, ali i da pokrene raspravu o kulturološkim razlikama, internacionalizmu, volonterizmu i uticaju na društvo.

Na Fakultetu političkih nauka, 2. aprila, u slušaonici 1 održaće se kreativni sajam kultura „Global Village“ na kome će srpski studenti imati priliku da se upoznaju sa kulturama koje predstavljaju studenti iz Rusije, Grčke, Italije, Tunisa, Nemačke i Meksika.

Posetioci „Global Village“ događaja imaće jedinstvenu priliku da se upoznaju sa kulturama različitih zemalja, njihovim specijalitetima, tradicijom, pričama i mentalitetom, ali na prvom mestu sa lepotom različitosti. Zamisao sajma je uklanjanje geografskih i kulturoloških barijera ali i pozivanje na toleranciju i poštovanje različitosti kultura. Takođe, ima za cilj i promociju uticaja na društvo kroz prilike za volontiranje u inostranstvu za studente FON-a i FPN-a.

10923235_765119123556986_4266590472553361958_n

Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta, i saznajte kako da i vi dobijete priliku da putujete, volontirate i budete deo nekog inostranog „Global Village“ događaja.

Sajam počinje u 18h. Vidimo se!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *