Tube&Berger i Coyu na Kalemegdanu

Kalemegdan Summer Festival uz podršku Heinekena predstavlja planetrano popularni DJ dvojac, Tube&Berger, koji je svojim megahitom „Imprint of pleasure“ osvojio milione slušalaca širom sveta i Coyu-a, čija izdavačka kuća „Suara music“ važi za najistaknutiju kada je u pitanju techno i house muzika. Oni će se svojim vrelim, tropskim bitovima, beogradskoj publici predstaviti na Kalemegdan Summer Festivalu, gde će nastupati na poslednjem od tri velika događaja, Tropical Inn-u koji će biti obeležen u znaku „Suara Night“, 28. avgusta.

Iako školski autobusi nisu uobičajna sredina za nastajanje muzičkih dostignuća, oni su upravo mesto na kojem su se upoznali Arndt Roerig i Marko Vidović, inače poznatiji kao Tube & Berger. Tada, na početku svog prijateljstva, nisu ni slutili da će 15 godina kasnije važiti za najtraženiji DJ duo, sa hvaljenim studijskim albumom i preko 25 miliona YouTube pregleda.

Uvek kažemo da je važno unositi izmene u svoj stil i tako ostati dinamičan i zanimljiv. Kada je deep house došao, svi smo već bili premoreni odhladnog i nemelodičnog minimala. Najednom, počelo je ubacivanje vokala i zanimljivih melodija, i shvatili smo da je deep house upravo ono gde se pronalazimo“, kaže Roerig.

GetAttachment.aspx (1)

Uz Tube & Berger na Tropical Inn-u nastupiće i fantastični Coyu. „On vlada Španijom“, reči su kojima jedan britanski magazin opisuje slavnog DJ i producenta Coyu. Osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara music“, koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem 1.mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru; osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.

Coyu je još cenjeniji zbog svojih producentskih sposobnosti. Uspeh koji je postigao njegov remiks Fat Boy Slim-ovoghita „Right Here Right Now“ bio je neverovatan, dok je remiks X-Press 2 „Muzik Xpress“ punio plesne podijume, zbog čega Coyu danas važi za jednog od najboljih producenata u ovom trenutku.

Kalemegdan Summer Festival je koncipiran kao veliko festivalsko leto i podrazumeva tri sjajna događaja, koja će se u letnjim mesecima održavati na Beogradskoj tvrđavi. Prvi među njima je Happy Life, 6. juna na kome nastupaju legendarni Sharam i fantastični Jeremy Olander. Sredina leta rezervisana je za Serbia Wonderland Festival, 2. 3. jula, čiji je glavni headliner veliki superstar današnjice Paul Van Dyk, kao i čuveni Dannic, Orjan Nilsen, Marlo i mnogi drugi. Za sam kraj leta, vrele, tropske bitove donose upravo Tube & Berger i Coyu, 28. avgusta.

Ulaznice za Tropical Inn mogu se naći u prodaji po ceni od 700 RSD, dok je cena paketa karata za sva tri velika događaja 2500 RSD. Karte se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *