Robi Vilijams 17. juna u Beogradu!

Poznati pevač Robi Vilijams održaće koncert 17. juna na Ušću u okviru turneje “Let Me Entertain You”.

Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robi najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu! Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu.

Organizatori su predočili da prosečna cena ulaznice na evropskoj turneji od preko 100 evra premašuje kupovnu moć ovdašnje publike i tražili da cene ulaznica u Srbiji budu najniže na celoj turneji. Posle višemesečnih pregovora bila je presudna lična želja pevača da nastupi u našoj zemlji. Najjeftinija ulaznica za beogradski koncert je 3.990 dinara, a prodaja će početi od ponedeljka, 6. aprila, na blagajnama „Eventima“

Robert Piter Robi Vilijams je jedna od najpopularnijih zvezda na planeti i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta.

Karijeru je počeo u bendu Take That, a zatim je povukao neočekivan i jedan od najboljih poteza u modernoj muzičkoj industriji – odlučio se za solo karijeru.

Njegovi albumi su redom osvajali prva mesta na britanskim i svetskim top-listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“ i brojni drugi! Do sada je osvojio neverovatnih 17 BRIT nagrada i time postao najuspešniji muzičar otkako se dodeljuju.

Vilijams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu.

 Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: „Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo“.

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B od 3.990 dinara, što su najjeftinije ceni na turneji i predstavljaju najveći deo ukupnog kapaciteta od 30.000 posetilaca! Fan pit ima dve zone, od 5.990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *