Radionice na temu – Budi svoj najbolji PR

Budi svoj najbolj iPRStudentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, organizuje besplatne radionice sa temom: Budi svoj najbolji PR.

Teme kojima će se predavači na radionicama baviti su: kako prezentovati sebe, kako se ponašati na razgovoru za posao, praksu, stipendiju i sl.

Radionice će se održati 18, 19, 25. i 26. aprila na teritoriji grada Beograda, a na radionice se mogu prijaviti učenici četvrtog razreda srednjih škola i studenti svih fakulteta. Da bi se prijavili, potrebno je da pošaljete CV i motivaciono pismo na: radionice@mpr-global.com do 14. aprila u ponoć.

Tokom radionica predavači će pokušati da polaznicima prenesu svoje bogato iskustvo i znanje iz domena PR-a, kao i da im pomognu da u budućnosti sebe predstave na najbolji mogući način u prilikama od značaja za buduću karijeru.

Radionice se održavaju u okviru projekta Škola poslovnih veština, koji organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. Cilj projekta je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatija, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *