If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.

Case Challenge je projekat takmičarskog karaktera, gde se studenti i srednjoškolci takmiče u rešavanju studije slučaja i ujedno dobijaju priliku da zakorače u korporativni svet i predstave se kompanijama u najboljem svetlu. Organizuje ga Infinity Impulse, a koncipiran je tako da se sastoji od više studija slučaja u toku godine.

Prvi put se održava ove godine, a u finalu će učestvovati čak 40 timova iz različitih srednjih škola i fakulteta, koji će rešavati realni  problem kompanija partnera.

Cilj ovog projekta je da okupi mlade ljude različitih profila, interesovanja i veština i podstakne ih da upotrebe znanje stečeno obrazovanjem, ali i da im pruži priliku da pre svega sebi obezbede praksu, trening ili edukaciju u nekoj od kompanija partnera.

Projekat će se realizovati u  tri faze:

Uvodni događaj održaće se 6.maja u Domu Omladine, gde će se  učesnici upoznati sa kompanijama i saznati više o studiji slučaja koju će rešavati. Imaće priliku da direktno porazgovaraju sa predstavnicima kompanija i zakorače u korporativni svet.

Takmičari će na studiji slučaja raditi do 13.maja, kada će svoj rad poslati kompanijama, nakon čega kompanije biraju finaliste.

Takođe, 13. maja edukativni partner projekta Atria grupa, održaće radionicu na temu prezentacionih veština, dok će se 20.maja održati mentorski rad kompanija sa finalistima.

Finalni događaj ovog projekta održaće se 27. maja  u Privrednoj komori Beograda kada će učesnici prezentovati svoje ideje, ali i učestvovati na interesantim radionicama koje su kompanije pripremile.

Kompanije koje su partneri ovogodišnjeg Case Challenge-a su vodeće u svojoj oblasti u Srbiji i šire, a veliku važnost posvećuju razvoju studenata u oblasti IT-ja, marketinga I menadžmenta pa će tako nagrade izraziti u  vidu prakse i/ili edukacije u svojoj firmi. To su Devana Technologies, Ernst & Young, Cofa Games, i druge.

Screenshot_1

Motivacija, kreativnost i timski duh su ono što se očekuje od  takmičara, a najbolje očekuju i interesantne nagrade.

Za više infomacija lajkujte našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/casechallengeserbia , i prijavite se na http://casechallenge.rs/.

Očekujemo vaše prijave, srećno!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *