Nagrađujemo vas kartama za film „Ničije dete“!

Redakcija Časopisa InterFON u saradnji sa bioskopom Fontana vas nagrađuje kartama za projekciju filma „Ničije dete“ koji je na repertoaru u sredu 22. aprila od 19:15h.

Film “Ničije dete” baziran je na fascinantnoj istinitoj priči o divljem dečaku koga su sredinom osamdesetih godina prošlog veka lovci pronašli među vukovima u planinama Bosne i Hercegovine, nakon čega je poslat u Beograd u dom za nezbrinutu decu da se socializuje. Suprotno predviđanjima, dečak, koji nasumično dobija ime Haris (Denis Murić), počinje ubrzano da se razvija i sklapa prijateljstva. Počinje rat u Bosni i Hercegovini, a u dom stiže pismo od lokalnih bosanskih vlasti kojim se zahteva Harisov brzi povratak. Po povratku u Bosnu, Haris nema gde da ode. Dok luta besciljno, nailazi na grupu vojnika koja ga vodi sa sobom. Dobija i pušku i odlazi u borbu…

Glavne uloge u filmu tumače Denis Murić, Pavle Čemerikić, Isidora Janković, Miloš Timotijević, Tihomir Stanić I Borka Tomović.

Za učešće u nagradnoj igri je potrebno da u komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici date tačan odgovor do 20 časova kada ćemo uz pomoć sajta https://www.random.org/ proglasiti dobitnike.

Nagradno pitanje glasi: Gde je smestena radnja ovog filma?

Srećno!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *