Predavanje Aljoše Milenkovića – Šta budućnost nudi meni?

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veštinai organizuje besplatno predavanje reportera Al Džazire Aljoše Milenkovića u nedelju, 26. aprila, od 19 časova u Domu omladine (Tribinska sala).

Aljoša Milenković jedan je od vodećih srpskih novinara koji su karijeru gradili izveštavajući sa ratom zahvaćenih područja u svetu. Tokom više od 20 godina rada u medijima, izveštavao je za najveće domaće i neke od najvećih svetskih elektronskih medija. TV karijeru je započeo na RTS – u 1994. a 2000. počinje rad na BKTV kao prezenter u Telefaktu, da bi se tokom vremena isprofilisao kao novinar iz kriznih područja širom sveta. Nakon gašenja BK TV 2006. prelazi na katarski TV kanal Al Džazira.

11118345_10153777714148626_1514264504_n

 “Odluke od kojih zavisi ostatak života često se donose „preko kolena“, na osnovu „sviđa mi se“ logike, pa neretko budu pogrešne: od izbora životne profesije, posla do prebivališta. Nekada kao rezultat pogrešnih izbora dobar deo života potrošimo na ispravljanje grešaka pogrešnih odluka, do kojih ne bi došlo da smo na vreme sagledali šta sve utiče na smer u kome svet ide. Poznavanje kako lokalnih tako i globalnih ekonomskih, demografskih i političkih procesa, može pomoći i pojedincima, kompanijama, a i državama da uštede mnogo dragocenog vremena, a samim tim i novca”, kaže Aljoša Milenković.

O prognozama i o tome šta nas očekuje lokalno, ali i u svetu u narednom periodu, o tome kako se postaviti prema tim dešavanjima, o iskustvima pogrešnih procena kao i još mnogo toga interesantnog možete čuti na ovom predavanju.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *