Ti ne moraš da počneš u garaži! FON i AIESEC ti pružaju priliku da se okušaš u inostranom start up-u!

Global Entrepreneurs

Start up je odlična prilika za sticanje širokog spektra profesionalnih veština. AIESEC je uz podršku Fakulteta organizacionih nauka pokrenuo projekat Global Entrepreneurs.

Projekat se zasniva na profesionalnom usavršavanju u vidu prakse u trajanju od 6 do 8 nedelja. Fakultet organizacionih nauka prepoznao je vrednost projekta i finansiraće šestoro najboljih kandidata za odlazak na praksu.

Cilj projekta je da se studentima tokom leta obezbedi prilika da volontiraju u uspešnom start up-u širom Evrope.

Opis posla na praksi je raznovrstan i volonteri će imati priliku da se bavite marketingom, prodajom, poslovnom administracijom i IT sistemom. Pored toga, steći će uvid u razvoj i funkcionisanje start up-a, razviće preduzetnički duh, susretaće se sa izazovima rada u internacionalnom i multikulturalnom okruženju.

Start up je poslovni model koji je nastao početkom 21. veka. Obično sa malim brojem zaposlenih ali sa ciljem i željom da spovedu svoju ideju u delo. Start up model je postao popularan širom sveta. Za razliku od klasičnih kompanija, start up pruža mnogo veću slobodu inovacija, kreativnosti, kao i mnogo izazova za svoje zaposlene iz kojih možete mnogo naučiti. Neke od najuspešnih kompanija današnjice su pre par godina bile osnovane kao start up. Pošto su prilike za uspeh i napredak velike mnogo mladih se odlučuje da započne svoju karijeru upravo u nekom start up-u, ili da pokrenu sopstveni.

Prijave za projekat će biti otvorene dve nedelje, dok se same prakse dešavaju tokom leta. Za projekat se možeš prijaviti na sledećem linku.

Prijave su otvorene do 3. maja 2015. godine.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *