FONapp – Upoznaj svet moblilnih aplikacija

FON-ov centar za razvoj karijere u saradnji sa Katedrom za elektronsko poslovanje, prvi put ove godine realizuje projekat pod nazivom FONapp na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj ovog projekta je da se studenti upoznaju sa programiranjem i dizajnom mobilnih aplikacija kroz interaktivna predavanja i radionice i da steknu potrebna znanja za samostalno razvijanje u ovoj oblasti.

FONapp

FONapp se održava 9. maja i namenjen je studentima Fakulteta organizacionih nauka. Seminar obuhvata niz predavanja vezanih za jednu od najtraženijih tema iz oblasti informacionih tehnologija – kreiranje i razvoj mobilnih aplikacija.

Predavanja i radionice će održati nastavnici sa Katedre za elektronsko poslovanje u računarskim centrima Fakulteta organizacionih nauka, a obrađivaće se sledeće teme:

  • „iOS“ – upoznavanje studenata sa osnovnim konceptima razvoja na iOS platformi primenom objective C programskog jezika;
  • „ANDROID“ – upoznavanje studenata sa osnovnim konceptima razvoja na Android platformi, kao i integracija sa veb aplikacijama preko REST veb servisa.

Rezultat obe radionice će biti odrađena po jedna aplikacija iz svake oblasti.

Prijave se otvaraju 1. maja u 00:00 i biće zatvorene 5. maja u 23:59h.

Za više informacija pratite sajt www.fonovcentar.rs/, kao i zvaničnu Facebook stranicu FON-ov centar za razvoj karijere ili nas možete kontaktirati putem mail-a pr.fonovcentar@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *