Konkurs za seminar PR Days 2015

PRijavi se!

Da li Vas interesuju odnosi s javnošću? Želite li da saznate koliko su spin doktori moćni? Oduvek vas zanima šta to podrazumeva content marketing i kako znanja iz neuronauke mogu da postanu ključ uspešne komunikacije? Pitate se kako je moguće izgubiti izbore 3 puta u istoj godini?

Ukoliko je Vaš odgovor da, pozivamo Vas da se prijavite na seminar PR Days koji se održava od 13. do 15. maja na Fakultetu političkih nauka.

PR Days 2015 je sedmi po redu seminar u organizaciji PR Tima Fakulteta političkih nauka. Pored zanimljivih tema očekuju Vas i renominarni regionalni stručnjaci iz oblasti PR-a, politike, medija i marketinga. Neki od predavača na seminaru će biti generalni menadžer Manjgura Krešimir Macan, međunarodni savetnik i lobista Miloš Čirič, Tatjana Vojtehovski, vlasnica agencije za PR i marketing Wojtehovski Communications. Slogan ovogodišnjeg seminara je “Predstava za javnost”.Po završetku seminara, svim učesnicima biće uručeni sertifikati.

Ukoliko želite da učestvujete na ovogodišnjem seminaru, potrebno je da popunjenu aplikaciju pošaljetena e-mail adresu pr.days@outlook.com do 3. maja 2015.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *