FON i AIESEC na događaju „StartUp -ovanje!”

Preduzetništvo, kako i zašto?

U sredu, od 18h na Fakultetu Organizacionih Nauka održaće se predavanje pod nazivom „StartUp-ovanje!“. Cilj predavanja je da među studentima pokrene raspravu o preduzetništvu, pokretanju start up-a, pruži im uvid u njihovo funkcionisanje ali i priliku da čuju neke uspešne ljude koji su pokrenuli svoje biznise.

Jedan od predavača na događaju biće i Nenad Paunović koji je pokrenuo svoju kompaniju „EDGE“ i suosnivač je foruma „Belgrade Venture Forum“.

Na događaju će govoriti i predstavnici Fakulteta organizacionih nauka, koji ovog leta zajedno sa AIESEC-om pružaju studentima FON-a priliku da imaju praktično iskustvo rada u inostranim start up kompanijama i tako se na najbolji mogući način pripreme za svoje buduće karijere i nauče kako mogu pokrenuti sopstveni biznis.

Više informacija možete saznati na sledećem linku.

Start ap je odlična prilika za sticanje širokog spektra profesionalnih veština. AIESEC je uz podršku Fakulteta organizacionih nauka pokrenuo projekat „Global Entrepreneurs“.
Projekat se zasniva na profesionalnom usavršavanju u vidu prakse u trajanju od 6 do 8 nedelja. Fakultet organizacionih nauka prepoznao je vrednost projekta i finansiraće šestoro najboljih kandidata za odlazak na praksu.

Opis posla na praksi je raznovrstan i volonteri će imati priliku da se bavite marketingom, prodajom, poslovnom administracijom i IT-jem. Pored toga, steći će uvid u razvoj i funkcionisanje start up-a, razviće preduzetnički duh, susrešće se sa izazovom rada u internacionalnom i multikulturalnom okruženju.

Prijave za projekat će biti otvorene dve nedelje, dok se same prakse dešavaju tokom leta. Za projekat se možeš prijaviti na sledećem linku. Više informacija možete pročitati i na Facebook stranici.

Prijave su otvorene do 3. maja 2015. godine.

Dođi u sredu u 18h da čuješ više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *