Case Challenge – Be challenged for the purpose of change

Case Challenge je projekat takmičarskog karaktera gde će studenti i srednjoškolci imati priliku da se oprobaju u rešavanju studije slučaja, uz šansu da se predstave korporativnom svetu.

Kompanije koje će zadavati studiju slučaja su Devana Technologies, Ernst&Young i COFA Games.

COFA Games je mladi, nezavisni studio za razvoj video igara iz Beograda. Nakon  nekoliko manjih projekata, ovaj talentovani tim, sastavljen od desetak profesionalaca iz relevantnih oblasti, odlučio se za kreiranje jedinstvene igre na ovim prostorima. Ako pratite domaću gejmersku scenu, sigurno ste već čuli za Awakening of Heroes.

Studija slučaja koju će ovaj perspektivni tim zadati je izrada go-to market strategije upravo za Awakening of Heroes, što podrazumeva rad na istraživanju tržišta, ispitivanju trenutne baze igrača i širenje svesti o ovoj oblasti. Nagrada za pobednike je plaćena praksa u ovoj firmi.

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) učestvuje u projektu u cilju praktičnog osposobljavanja i prepoznavanja mladih talenata širom Srbije. Kompanija EY nudi priliku da prvoplasirani timovi takmičenja konkurišu za EY stipendije do kraja školovanja. U više od 150 zemalja sveta i sa preko 190 hiljada zaposlenih, EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama.

Generalni pokrovitelj Case Challenge projekta je Devana Technologies, jedna od kompanija koja će našim takmičarima zadati studiju slučaja. Tema njihovog zadatka je izrada alumni platforme za srednju školu i studente i njihovo kreiranje u WordPress-u. Nagrade za najbolje takmičare su prakse u Devana labs-u, novoosnovanom prostoru u Knez-Mihailovoj, gde će imati priliku da rade na implementaciji svog rešenja u najboljim tehničkim uslovima, rame uz rame sa desetak mladih praktikanata koji takođe rade na svojim projektima.

Devana Technologies je softverska kompanija osnovana u Beogradu, 2010. godine, sa velikom željom da otkloni ljudske probleme u vezi sa tehnologijom i bude inspiracija ljudima da se odvaže da unaprede svoje okruženje.

To nije kraj: Najbolje očekuje i vaučer u iznosu od 5200 dinara za dvomesečni kurs u školi jezika Bejza, besplatan termin u Escape Game-u, kao i vaučer od 50 €  za popust u klubu Satelit i praksu  u trajanju od 2 meseca u grupaciji, koji poklanja prijatelj projekta Satelit Group.

Osim toga, kompanije Coca-Cola Hellenic i Strauss Adriatic (DonCafe) su pripremile osveženje za sve učesnike, a Ninamedia, Atria Group i Synegy Talents zanimljive radionice.

Ukoliko Vam sve ovo zvuči zanimljivo, a nemate sigurnosti i iskustva prilikom rešavanja studije slučaja, iskusni „kejseri“ podeliće sa Vama svoja iskustva i savete u sredu, 29.04. u 13h, u SKC-u!

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 29. aprila, zato pravac  http://casechallenge.rs/ i prijavite se! Srećno!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *