BELDOCS 2015 – STUDENTSKE AKREDITACIJE

Savet Međunarodnog festivala dokumentarnog filma BELDOCS odlučio je da za studente Beogradskog univerziteta odobri i podeli 300 studentskih akreditacija, po simboličnoj ceni od 200 dinara na ime troškova štampe.

Poziv za prijavu studentskih akreditacija je objavljen na web portalu festivala www.beldocs.rs. Vaše prijave možete poslati na e-mail office@beldocs.rs. Za prvih 300 primljenih prijava izdaćemo studentske akreditacije.

Studentska akreditacija omogućava gratis praćenje programa festivala u dvema festivalskim salama, Dvorani kulturnog centra Beograda i Domu omladine Beograda, u svim terminima.

Za projekcije u velikoj dvorani Sava Centra ove akreditacije nisu validne.

Da bi dobio studentsku akreditaciju, student mora doneti fotokopiju naslovne strane indeksa i indeks na uvid, kao i da organizatoru festivala dostavi validnu e-mail adresu.

Studentske akreditacije se izdaju svakog radnog dana u prostorijama Beldocsa, u ulici Nušićeva 6, 4. sprat, od 10 do 15 sati.

Broj gratis studentskih ulaznica za svaku filmsku projekciju ograničen je na 60 i biće distribuiran potpuno transparentno, po principu “ko prvi dođe – dobiće ulaznicu”.

Podela ulaznica svima koji imaju studentske akreditacije odvijaće se u vremenu od 10 do 12 sati, na info pultu u Domu omladine, kao i od 16 sati, do podele svih gratis ulaznica za filmove koji su tog dana na programu.

Studenti koji ne preuzmu ulaznice na vreme imaju mogućnost da dođu pred samu projekciju filma koji žele da gledaju. Ukoliko u sali pred sam početak filma ima slobodnih mesta za sedenje, biće im omogućeno da prisustvuju projekciji.

Ukoliko u sali nema mesta za sedenje, svima koji imaju studentske akreditacije biće omogućeno da prisustvuju projekciji, da stoje ili sede na stepenicama sa strane, što je uobičajena praksa na svim festivalima dokumentarnog filma u svetu, uz neke izuzetke.

Student je u obavezi da nakon završenog festivala odgovori na upitnik o utiscima s festivala, koji će organizator poslati na e-mail studenta.

Student je u obavezi da sa sobom uvek nosi indeks ili ličnu kartu, koja mu može biti zatražena na uvid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *