Level up with FONapp!

FONapp logo v2Zanimaju te mobilne aplikacije? Želiš da se upoznaš sa osnovnim konceptima razvoja na iOS i Android platformi? Onda je ovo pravi projekat za tebe.

FON-ov centar za razvoj karijere u saradnji sa Katedrom za elektronsko poslovanje, prvi put ove godine realizuje projekat pod nazivom FONapp na Fakultetu organizacionih nauka.

FONapp se održava 9. maja i namenjen je studentima Fakulteta organizacionih nauka. Seminar obuhvata niz predavanja vezanih za jednu od najtraženijih tema iz oblasti informacionih tehnologija – kreiranje i razvoj mobilnih aplikacija.

Predavanja i radionice će održati nastavnici sa Katedre za elektronsko poslovanje u računarskim centrima Fakulteta organizacionih nauka, a rezultat obe radionice biće odrađena po jedna aplikacija iz svake oblasti.

Pored novog znanja i početnog iskustva u programiranju mobilnih aplikacija, studenti koji uspešno završe radionice biće oslobođeni određenih obaveza iz predmeta Mobilno poslovanje.

Prijave se otvaraju 1. maja u 00:00 i biće zatvorene 7. maja u 23:59h.

Broj mesta je ograničen, zato požuri i prijavi se OVDE.

Za više informacija pratite sajt, kao i zvaničnu fejsbuk stranicu “FON-ov centar za razvoj karijere” ili možete kontaktirati sa nama putem mail-a pr.fonovcentar@gmail.com.

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *