Nagrađujemo vas sa 2×2 karte za film ”AVENGERS: AGE OF ULTRON”

Bioskop Fontana vas nagrađuje sa 2×2 karte za projekciju filma “AVENGERS: AGE OF ULTRON” koji je na repertoaru u sredu, 6. maja od 20h.

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Iron Man, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Hulk, Crna Udovica i Soko biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi u celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Amerika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela Li Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude.

Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna zlikovca, Vondom Maksimof koju igra Elizabet Olsen i Pietrom Maksimofom kog igra Aron Tejlor Džonson.

Za učešće u nagradnoj igri je potrebno da u komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici date tačan odgovor do 20 časova kada ćemo uz pomoć sajta https://www.random.org/ proglasiti dobitnike.

Nagradno pitanje glasi: Koji je vaš omiljeni Osvetnik i kako se zove glumac koji tumači njegovu ulogu?

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *