Najzanimljivije fudbalske karikature u maju

Poznati jordanski umetnik, Omar Momania, kreirao je zanimljive ilustracije koje obeležavaju svet fudbala u maju. Karikature ovog samoukog ilustratora i animatora se često objavljuju na portalu goal.com. Pogledajte na kakav komičan način je ovaj put to uradio.

Prošlog vikenda je ekipa Čelsija osvojila engleski Premijeršip, a njihov trener i menadžer Žoze Murinjo je kritičarima odgovorio na način na koji se to radi u njegovoj zemlji (Portugal): „Psi laju, a karavan prolazi.“

chelsea-osvojio-ligu

Karakterna promena trenera Arsena Vengera u odnosu na njegove dane provedene u Monaku i Arsenalu. Dok je u Monaku bio energičan, u Arsenalu je potpuna suprotnost.

wenger-transformacija

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda, Geri Nevil, opisao je fudbalera Majkla Kerika kao kombinaciju fudbalera Pola Skolsa, Andrea Pirla i Serhija Busketsa.

jedan-igra -sa-karakteristikama-trojice-700x357

Fudbaleri Mančester Junajteda izgubili su kod kuće od ekipe WBA u prošlom kolu Premijer lige, rezultatom 0:1. Igrači i trener Lui Van Gal bili su ljuti zbog ovakvog otpora igrača WBA.

van-gaal-ljut-nakon-poraza-od-wba

Omar Momani je takođe sarađivao na popularnim arapskim crtanim serijama, kao što su Sha3bia, Watani Salem, Meaw, Abu Mahjoob i 3alarasi. Ukoliko vas zanimaju ostale fudbalske karikature ovog talentovanog umetnika, možete ih pogledati na portalu goal.com.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *