Mreža za poslovni razvoj organizuje još jedno značajno predavanje

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj, u okviru projekta “Škola poslovnih veština”, u saradnji sa Domom omladine Beograda, organizuje novo otvoreno predavanje Petra Vasića, preduzetnika i osnivača “Vasić Media d.o.o“.

 Tema predavanja: Do keša kroz društvene mreže

Predavnje će se održati u sredu, 13. maja u 19h, u Tribinskoj sali Doma omladine u Beogradu.

“Moja preduzetnička karijera je počela još dok sam bio veoma mali. Već sa 9 godina dosetio sam se kako da sličice sa fudbalerima prodajem drugarima iz škole i tim parama kupujem nove kesice. Kada bi prošla sezona fudbala, bavio bih se zamenom klikera tako što sam nalazio stare lagere i iz njih vadio metalne kuglične ležajeve, i njih menjao za staklene klikere.”

Petar Vasić je po zanimanju diplomirani komunikolog. Završio je odsek marketinga na Fakultetu za društvene medije, a već pred kraj studija postao je deo Ljubljanskog Univerzitetnog Inkubatora LUI, zahvaljujući svojoj prvoj firmi “Sosed d.o.o.”. Od Poslovnih Anđela Slovenije za ovakav poduhvat dobio je investiciju i ubrzo nastavio svoju karijeru na nemačkom tržištu. Kako je brzo napredovao, iz ove firme proizašla je nova “Moj Sosed d.o.o.”, fokusirana isključivo na internet marketing.

Kao deo Ljubljanskog Univerziteskog Inkubatora pomogao je mnogim firmama da postave svoje marketinške strategije i posvetio je dosta pažnje radu sa mladim preduzetnicima.

Trenutno živi na relaciji Berlin-Ljubljana-Beograd gde uspostavlja svoju novu agenciju “Vasić Media d.o.o“, specijalizovanu za marketing na društvenim mrežama.

Petar je održao veliki broj zanimljivih i kreativnih predavanja na temu marketinga, društvenih mreža, internet marketinga, inovacija i preduzetništva na raznim marketinškim konferencijama i još uvek rado predaje na mnogim društvenim fakultetima.

Predavanje gospodina Vasića se održava u okviru projekta “Škola poslovnih veština“, koje organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država u Srbiji. Cilj projekta je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredio i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *