RITAM GRADA – MULTIMEDIJALNA PLESNA PREDSTAVA TRUPE IRSKOG PLESA ERIN’S FIDDLE

Trupa irskog plesa Erin’s Fiddle sa ponosom predstavlja multimedijalnu plesnu predstavu „Ritam Grada“. 22. maja, sa početkom u 20:30 časova, u Ustanovi kulture Palilula, na sceni „Stamenković“, beogradska publika imaće priliku da prvi put uživa u nečemu sasvim novom u sferi irskog plesa u Srbiji.

Erins.Fiddle_02

Nakon plesne predstave „Erindol“, koja je izvedena 2013. godine, Erin’s Fiddle ponovo priprema veliki projekat u samostalnoj produkciji, pod nazivom „Ritam grada“. Ova multimedijalna plesna predstava vas vodi kroz jedan dan u životu irskih plesača. 19 plesača i plesačica, praćeni autorskim audio-vizuelnim sadržajima, kroz 17 potpuno novih koreografija uz već poznate, a i neke autorske kompozicije, dočaraće svoje viđenje plesa i ritma grada.

„ Ritam grada “ je nešto novo i neviđeno na našim prostorima. Ovaj inovativni multimedijalni spektakl pomera granice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Erins.Fiddle_03

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama EVENTIM-a, po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara. Za grupne posete je moguće ostvariti popust na kupovinu ulaznica.

Trupu Erin’s Fiddle osnovala je nekolicina entuzijasta 2006. godine, a ubrzo je postala najveća trupa irskog plesa u zemlji, ali i u regionu. Trupa je član An Coimisiún le Rincí Gaelacha (CLRG), a plesači već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe.

Trupa Erin’s Fiddle otvorena je za svaku vrstu saradnje i gostovanja. Više informacija možete pronaći na:

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *