Zagrej stolicu, obezbedi praksu

Želiš praksu ili posao? Smatraš da imaš potrebno znanje i sposobnosti za željenu poziciju, ali sumnjaš da je tvoj CV dobro napisan i hoćeš li se dobro ponašati na razgovoru za posao. Ne dozvoli da intervju stane na put tvojim željama, zauzmi svoje mesto.

Zbog toga FON-ov centar za razvoj karijere drugu godinu zaredom organizuje projekat “Vruća stolica“.
Cilj ovog projekta je da kroz dane teorije upozna studente Univerziteta u Beogradu sa pravilnim načinima pisanja CV-a, poslovnom komunikacijom, poslovnim dress code-om, i omogući im da kroz dane intervjua naučeno i primene.

U sklopu dana teorije prvo će se održati predavanja. Ona će se realizovati 23. maja u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka. U svet poslovnih razgovora uvešće vas:

  • Jelena Milićevićsa temom “Sa HR-om na TI”
  • Dragan Savićkroz predavanje “Efikasna komunikacija u Vrućoj stolici”
  • Marina Vulovićsa temom”Kako napraviti uspešnu karijeru”
  • Vladimir Marićkroz predavanje “Pozicioniraj se na tržištu rada”

Drugi deo predstavljaju radionice. Na radionicama 24. maja studenti će naučiti kako da se što bolje pripreme za intervju, o primeni mikroekspresije i govora tela tokom razgovora za posao. Radionice će voditi: Mia Meleghy, Aleksandra Milovančević, Slobodan Velinov i Snežana Subotić.

Da biste učestvovali na danima teorije potrebno je popuniti prijavni formular koji će se nalaziti na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere od 18. do 21. maja.

Kompanije koje će ugostiti studente u okviru dana intervjua, i najboljima od njih dati praksu ili zaposlenje su: enginee.rs,  Ernst&Young, Wurth, Delhaize Serbia, Knjaz Miloš, Vip mobile, MK Group, Comtrade, Sizmek, Delta Holding. Intervjui će se održavati od 4. juna u zavisnosti od kompanije.

Prijave za intervjue traju od 25. do 29. maja, a podrazumevaju slanje CV-a.

Za više informacija pratite sajt FON-ovog centra za razvoj karijere, kao i zvaničnu Facebook stranicu projekta.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *