Efikasna primena mikroekspresija u poslovanju

Časopis InterFON u saradnji sa Centrom za mikroekpresije i govor tela „Partner team organizuje, 21. maja u 12 časova na Fakultetu organizacionih nauka (sala B002), predavanje „Efikasna primena mikroekspresija u poslovanju“.

Predavanje će održati Darko Todorović, osnivač Centra za mikroekpresije i govor tela „Partner team“, biznis trener i konsultant sa više od 13 godina iskustva. Jedini je sertifikovani partner i konsultant u čitavom regionu za oblast mikroekspresija i govora tela u prodaji, pregovaranju i selekciji zaposlenih (“Center for body language” / Antverpen, Belgija).

Darko1

Mikroekspresije u neverbalnoj komunikaciji su drugi naziv za facijalnu ekspresiju (izraz lica, mimika). Ono što je najvažnije za mikroekspresije, to je da su one nevoljni i nenamerni izrazi lica, koji su direktan odraz emocije koju osoba oseća u određenom trenutku i koji traju manje od pola sekunde. Koliko je ovo važna tema, najbolje govori informacija iz globalnog istraživanja koje je sprovedeno u vezi sa mikroekspresijama u prodaji. Najbolji prodavci na ulaznom testu poznavanja mikroekspresija imaju za 20% bolje rezultate od ostalih prodavaca. Dakle, adekvatno reagovanje na mikroekspresije klijenata je nešto što se može naučiti. Ista je stvar i sa pregovaranjem i sa usklađivanjem argumentacije sa sagovornicima.

Više o Centru za mikroekpresije i govor tela „Partner team“ pročitajte OVDE.

Ukoliko želite da prisustvujete predavanju, posetite Facebook stranicu događaja.

[ratings]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *