Case Challenge

Case

Takmičenje Case Challenge je već uveliko u toku i 80 timova je proteklih nedelju dana radilo na svojim studijama slučaja za kompanije Devana Technologies, COFA Games i Ernst&Young.
Kako bi im olakšali rad, ali i pripremili ih za praksu koja ih očekuje, edukativni partneri projekta za takmičare su organizovali radionice na kojima su mogli da usavrše neke svoje veštine i unaprede rad u timu.
Budući da je konkurencija velika i da je dobrih ideja mnogo, učesnici će morati da na pravi način stručnom žiriju  predstave svoju ideju kao najbolju. U tome im je  pomogla Marija Mitić iz kompanije Atria Group, koja je 13.5. održala radionicu na temu prezentacionih veština.
Marija je profesionalni trener i konsultant u oblasti ljudskih resursa, a sa takmičarima je podelila svoja iskustva i ispričala im o javnom govoru, neverbalnoj komunikaciji, ali i kako njihova prezentacija treba da izgleda i bude što efektnija.
Kako čujemo od takmičara, najviše su im pomogle vežbe za smanjenje treme i pripreme za finale Case Challenge-a.
Pored prezentacionih veština, istraživanje tržišta je jedan od ključnih segmenata izrade studije slučaja. Povodom toga je 16. 5, u 10h, u Domu omladine Beograda, agencija Ninamedia održala predavanje na temu “Metode istraživanja tržišta i javnog mnjenja”, kao prvi korak u poslovanju. Predavanje je održala  Jelena Jojkić, koja već treću godinu, kao izvršni director, uspešno vodi Ninamedia Research, agenciju za istraživanje tržišta i javnog mnjenja.
Takođe, da bi se postigli dobri rezultati neophodno je da tim dobro funkcioniše i zato će kompanija Synergy Talents na finalnom događaju, 27. 5, održati radionicu namenjenu svim finalistima. Tokom ove radionice, Synergy Talents daće ideje o tome kako tim može da bude snažniji, uspešniji i šta sve jedan tim može da postigne. Ovu radionicu će održati Hans Buster, direktor kompanije Synergy Talents.
Zahvaljujemo se svim edukativnim partnerima, a takmičarima želimo puno sreće u daljem takmičenju.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *