Jeste li već čuli za Centrifugu?

Centrifuga je program donacija namenjen organizacijama i neformalnim grupama koje žele da svoje društveno odgovorne projekte razvijaju u održiva, dugoročna i celovita rešenja.

Svi koji svoju ideju prijave do 31. maja, imaju priliku da učestvuju u programu Centrifuga, u okviru kog će im biti pružena podrška mentora i podrška zajednice u daljem razvoju poslovnih ideja ili projekata. Deset najboljih inicijativa će biti nagrađeno sa po 500 000 dinara za realizaciju projekata!

Ukoliko imate super ideju i želite da je prijavite na konkurs, imajte u vidu sledeće:

  • bar polovina članova iz vaše organizacije mora imati manje od 35 godina;
  • vaša inovativna i sveža ideja za projekat iz oblasti preduzetništva, nauke ili umetnosti treba da doprinese dugoročnom unapređenju zajednice;
  • potrebna vam je podrška zajednice kako bi vaša ideja prošla u drugi krug takmičenja, a za to će vam, pored glasova na portalu net, biti potrebna i armija fanova na društvenim mrežama Facebook i Twitter;
  • konkurs traje do kraja maja, a glasa se od trenutka kada se vaša prijava nađe na platformi do kraja leta.

Osim Centrifuge postoji i Klub Super ste, koji zajednički čine osnovu celokupne Superste.net platforme, za promociju uspešnih inicijativa i projekata od društvenog značaja. Program organizuje Erste Banka u saradnji sa Fondacijom Dokukino.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *