Kako izaći u provod ovog leta za samo 200 dinara

Prva pomisao vam je sigurno da je ovo nemoguće. Međutim, zaista se ovog leta možete provoditi na najboljim žurkama u Beogradu, gde će se svake nedelje okupljati 2000 ljudi za samo 200 dinara! Ako volite opuštenu atmosferu, drugačije žurke na kojima ćete videti različite sadržaje i ako slušate bilo koju vrstu elektronske muzike, ne smete sebi dozvoliti da propustite žurke Banging Summer Arene.

Ova jedinstvena party destinacija kreirana od strane najboljeg party brenda u Srbiji – Belgrade Banging, će ovog leta predstaviti žurke na kojima će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: Techno, Dubstep, EDM, Trap, Deep House, Tech House, R’n’B, Hip-Hop.

b2

U kulturnom i istorijskom centru Beograda – Savamali, u Mostarskoj ulici broj 5, otvara se nova vrela klabing destinacija: Banging Summer Arena, egzotični open air prostor koji će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora i ljubitelja elektronske muzike. Energija koja se može osetiti samo u ovom delu grada će biti magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu.

Imaćete priliku da čujete brojne domaće di-džejeve i vidite najrazličitije vrste plesnih performansa. Bićete svedok nedeljnih mini festivala.

Veliko otvaranje Arene je zakazano za 12. jun sa početkom u 23h. Kao što smo već napomenuli, ulaz će koštati 200 dinara, a posle 01h 300 dinara. Cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara.

Banging 4

Belgrade Banging je postao jedna od najpopularnijih destinacija za noćni život u Beograd zbog svojih kreativnih i inovativnih žurki, kakve do sada nismo viđali. Tome svedoči i događaji na kojima su nastupale svetske di-džej zvezde, a kako je to izgledalo možete pogledati na sledećem videu.

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno: putem Viber-a slanjem poruke na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs

Možete posetiti I zvanični sajt brenda: www.belgradebanging.rs

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *