Efikasna prodajna prezentacija

Mnogo je različitih načina kako veštine prezentacije mogu doprineti unapređenju prodaje proizvoda/usluga i povećanju broja klijenata/korisnika. Veštine prezentacije i sama prezentacija su, zbog različitih sagovornika kojima se tokom prezentacije obraća, veoma kompleksni i zahtevni. Obuka predstavlja ključne elemente potrebne za adekvatan odabir tema i poruka koje se žele prezentovati, definiše koncepte prezentacije, kao i tehnike verbalne i neverbalne komunikacije tokom nastupa. Prolazeći korak po korak kroz praktične primere i vežbe koje omogućavaju jasno definisanje forme i strukture prezentacije, učesnici će biti u prilici da sagledaju značaj sistematske pripreme, dizajniranja i realizacije prodajne prezentacije.

Kome je namenjena obuka?

Obuka je namenjena svima koji su u prilici da predstavljaju svoje proizvode/usluge/ideje, kao i onima koji se svakodnevno susreću sa brojnim i različitim sagovornicima. Kroz ovu obuku su prošli predstavnici svih nivoa menadžmenta, neposredni izvršioci i pojedinci.

Datum, vreme i mesto realizacije obuke

  • jun 2015, od 10 do 17 časova
  • Bulevar Dr Zorana Đinđića 71, IV sprat

U saradnji sa Časopisom InterFON, Centar za mikroekspresije i govor tela Partner Team odobrava 15%popusta za sve čitaoce.

Prijave i informacije na: office@mikroekspresije.com

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *