Rešavanje konflikta u organizaciji na konstruktivan način

A centar za ekonomsku diplomatiju iResavanje konflikta menadžment (ACEM) Vas sa zadovoljstvom poziva na interaktivni trening na temu „Rešavanje konflikta u organizaciji na konstruktivan način“ koji će se održati u četvrtak 18. juna 2015. godine od 10 do 16h u konferencijskoj sali „Santorini“, hotel  Zira, Ruzveltova 35, Beograd.

Predavači su:

  1. Aleksandar Weisner, kandidat za doktora nauka, master konfliktolog, međunarodni trener za nenasilno rešavanje konflikata, predavač na Institutu za mir i dijalog (Bar, Švajcarska);
  2. Prof. Jelena Petrović, diplomirani psiholog, stručnjak je za oblast komunikologije, poznavanje principa i zakonitosti komunikologije kao i njihovu primenu u poslovnoj praksi, sertifikovani je instruktor za držanje treninga za modula Ljudski faktor u vazuhoplovstvu.

Trening je namenjen svima koji žele da nauče kako da na konstruktivan način reše konflikt u organizaciji u kojoj rade, usavrše poslovne komunikacione veštine i teže da budu uspešni.

Trening uključuje:  – Predavanja eksperata za rešavanje konflikta na konstruktivan način, komunikaciju i prevenciju nasilja;  – Interaktivnu komunikaciju sa predavačima;  – Materijal za rad;  – Diplomu o pohađanom treningu;  – Umrežavanje; – (Lagani ručak, vodu, sokove i kafu)

Cena kotizacije za seminar je 7.500,00 dinara. Za više od jednog učesnika iz jedne organizacije odobrava se popust od 20% po svakom sledećem učesniku. Za studente se odobrava popust od 50%.

Za više informacija, možete se javiti na mejl adresu acembg@gmail.com.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *