Vreme je za predah od učenja – večeras pravac na Banging!

Belgrade Banging 1Svi se radujemo petku, ali ovaj petak je poseban iz jednog razloga. Upravo večeras je pravo vreme da se opustite i napravite pauzu od učenja. Savamala  će večeras, od 23 časa, biti domaćin 2 000 ljudi koji će se okupiti da prisustvuju otvaranju Banging Summer Arene, nove egzotične letnje klabing destinacije na otvorenom. Belgrade Banging je pripremio ludu žurku, kvalitetnu elektronsku muziku, veliki dancefloor za đusku, jeftine cene pića i mnošto drugih iznenađenja. Oni koji dođu među prvima moći će da osvoje i gigantske lizalice!

Nastupa Erick Kasell, a ulaz je simboličnih 200 dinara.

Belgrade Banging 2Banging Summer Arena je nastala sa idejom da se mladima pruži novo, kvalitetno mesto za izlazak, a i da bude svima pristupačno. U Mostarskoj 5 prisustvovaćete najboljem letnjem provodu sa raznim žanrovima elektronske muzike. Večeras nastupa resident di-džej Belgrade Banginga, Erick Kasell, koji će predstavit i jedinstveni One Man Show. Ericku će se na sceni pridružiti i kolege di-džejevi, gosti iznenađenja.

Iako mlad, Erick je privukao pažnju velikog broja svetskih di-džej imena. Podrška za njegov rad je stigla od imena kao što su: Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Max Vangeli, Sunnery James i Ryan Marciano i mnogih drugih koji su na svojim nastupima i radio emisijama istakli njegov talenat. Večeras će na Banging Summer Areni predstaviti svoj prepoznatljiv energični stil i žanrove EDM, progressive house, big room i tech house.

Organizatori su najavili veliku gužvu, zato požurite, skupite ekipu i pravac Savamala!

Ulaz će koštati simboličnih 200 dinara, a nakon jednog sata posle ponoći biće 300 dinara.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa nama na Banging Info Line: 065/Banging odnosno 065/2264464.

www.belgradebanging.rs

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *